19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

MEŞHUR SARIYER BÖREKÇİSİ HAKKARİ'DE AÇILDI!

Meşhur Sarıyer Börekçisi Hakkari'de açıldı!

Uzun yıllara dayanan bir mazisi olan aynı zamanda kendini kanıtlamış tarihi ''Meşhur İstanbul Sarıyer Börekçisi'' Hakkâri’de açıldı.

01 Aralık 2017 Cuma 16:13

1895’ten günümüze gelen ‘Meşhur Sarıyer Börekçisi’ Hakkari Belediyesi karşısındaki Tansu İşhanı’nın birinci katında hizmete açıldı. 

‘Asil Sarıyer’ isimli işyerinin açılışına Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet  Taş ve çok sayıda esnaf katıldı. 

Açılışta kısa bir açıklama yapan Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim, Hakkari’nin bir taraftan gelişip yenilenirken diğer taraftan böyle işyerlerinin açılmasının mutluluk verici olduğunu söyleyip ‘Yeni açılan işyerinin Hakkari için hayırlı olmasını dilerim’ dedi. 

Hakkarili girişimci Mehmet Gür tarafından hizmete açılan ‘Asil Sarıyer Börekçisinde’ 6 kişi istihdam edilecek. 
Her zaman Hakkari’de ilkleri yapma gayreti içerisinde olduğunu belirten işyeri sahibi Mehmet Gür açılışa katılan Belediye Başkan Vekili Cüneyit Epçim ve HATSO Başkanı Servet Taş ile diğer davetlilere teşekkür etti. 

Sarıyer böreğinin leziz tadını Hakkarililer ile buluşturduklarını anlatan Gür, “Profesyonel kadromuz ve kaliteli malzemeden vazgeçmeyen anlayışla ve modern donanımlarıyla leziz ve zengin börek çeşitlerimizi hijyenik ortamlarda üretiyor. İşyerimizde peynirli, kıymalı, patatesli, sade Sarıyer böreklerinin yanında su böreği ve kol böreği bulabilirsiniz. Ayrıca simit ve poğaça çeşitlerimiz de mevcuttur” dedi. Hakkarihabertv.com

borekci-2.jpgborekci-5.jpgborekci-m.jpgborekci-1.jpgborekci-3.jpgborekci-4.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.