29 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

MHP İL BAŞKANI ÖZBEK’TEN BAYRAM MESAJI

MHP İl Başkanı Özbek’ten bayram mesajı

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 18:11

 

Kıymetli Hakkari’li hemşehrilerim, tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgınının etkisi devam ederken idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'na bizleri kavuşturan rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.

Bayramlar küslerin barıştığı, dargınlıkların sona erdiği müstesna günlerdir. Hele ki içerisinde bulunduğumuz zor koşullarda en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliktir. Kurban Bayramı aynı zamanda Allah-u Teâlâ'ya manevi olarak yakınlaşmak, yardımlaşma ve dayanışma kültürünü artırmak için bir fırsattır. Kalabalık bayram sofralarında bir araya gelemesek de gönüllerimizin bir olduğunu hissettirircesine uzakları yakın kılalım.

Bu duygu ve düşünceler ile Hakkarili hemşehrilerimiz başta olmak üzere Türk-İslam coğrafyasındaki kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmenizi yürekten temenni ediyorum. Kurban Bayramımız kutlu olsun."

MHP HAKKARİ İL BAŞKANI FATİH ÖZBEK

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.