28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR HAKKARİ’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

Milletvekili Çakır Hakkari’de ziyaretlerde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölgesinden Sorumlu Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, yerel seçimler kapsamında Hakkari ve Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

19 Eylül 2018 Çarşamba 08:30

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Hakkari’ ye gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, yerel seçimler çalışması kapsamında Hakkari Valiliği. Belediye Başkanlığı Ak Parti il teşkilatı ile esnafları ziyaret etti.

Hakkari  Ak Parti yönetimi ile birlikte Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i ziyaret eden Milletvekili Çakır. daha sonra bir süre Başkan Epcim ile baş başa görüştüler. 

Belediye binası önünde Başkan Epcim ve parti yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Milletvekili Çakır Yüksekova ilçesine hareket etti.

Yüksekova kaymakamlığını da ziyaret eden Milletvekili Ahmet Çakır, yerel seçimer kapsamındaki çalışmalarını değişik illerde sürdüreceklerini belirtti. Haber: Feyzullah Taş

millitvekili-cakir-beledie-ziyareti-1.jpg

millitvekili-cakir-beledie-ziyareti-m.jpgmillitvekili-cakir-beledie-ziyareti-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.