24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C

MİNİK ELLER ÜŞÜMESİN!

Minik eller üşümesin!

Düzce Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Öğrenci Topluluğu, “Minik Eller Üşümesin” projesi adı altında Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki üç okula giyim desteğinde bulunarak örnek bir sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirdi.

27 Şubat 2018 Salı 14:33

Düzce Üniversitesi öğrencileri ve Düzceli hayırseverlerin yardımlarıyla toplanan mont, atkı, bere, elbise, ayakkabı, bot, eldiven ve çoraptan oluşan giyim malzemeleri, Düzce Üniversitesi’nin katkıları ve Düzce Belediyesi’nin ulaşım desteğiyle, Yüksekova’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Toplum Gönüllüleri üyesi Düzce Üniversitesi öğrencisinin de yer aldığı giyim malzemelerinin dağıtımında, öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Giyim desteğini sunulan her üç okulun yetkilileri, öğrencilerin göstermiş olduğu sosyal duyarlılıktan dolayı Düzce Üniversitesi’ne teşekkür ederek bu tür sosyal projelerin gönül köprüleri oluşturulmasına büyük katkı sağladığını dile getirdi.İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.