29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

MUAY THAİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI COŞKUYLA KARŞILANDI

Muay Thai Türkiye şampiyonları coşkuyla karşılandı

Mersin’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ’Okul Sporları Türkiye Muay Thai Şampiyonası’da Türkiye birincisi olan sporcular Hakkari’de gece yarısı coşkuyla karşılandı.

29 Mayıs 2018 Salı 09:02

Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının faaliyet programında yer alan ve Türkiye’de ilk kez Mersin’de yapılan ’Okul Sporları Türkiye Muay Thai Şampiyonası’ oynanan final müsabakalarına 49 ilden 880 sporcu katıldı.

Gece yarısı Hakkari’ye ulaşan sporcular Cumhuriyet Caddesi üzerinde kalabalık bir gurup tarafından sloganlarla karşılandı. Mutluluklarını aileleri ve arkadaşları ile paylaşan sporcular şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Sporcuların başında bulunan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesinde görevli Muay Thai Hakkari İl Temsilcisi ve antrenör Önal Aşık'a Türkiye şampiyonasına 5 sporcu ile katıldıklarını söyledi.

Aşık,”Sporcularımız müsabakada çok güzel mücadele ettiler ve beni de çok şaşırttılar. 33 kiloda Gizemnur  Tatlı Türkiye Muay Thai şampiyonu oldu. 44 kiloda Ömür Tuğan  genç erkeklerden Muay Thai Türkiye üçüncüsü oldu” dedi.  Haber: Feyzullah Taş

‘muay-thai-turkiye-sampiyonlari-m.jpg‘muay-thai-turkiye-sampiyonlari-1.jpg‘muay-thai-turkiye-sampiyonlari-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.