23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

MÜDÜR GÜR, GÖREVİNE ASALETEN ATANDI

Müdür Gür, görevine asaleten atandı

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Bilal Gür Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile görevine yeniden asaleten atandı.

25 Haziran 2020 Perşembe 15:44

2019 yılından il Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten atanan Bilal Gür, ilk olarak Hakkari merkez başta olmak üzere, ilçe, köy ve mezralardaki okulları tek tek dolaşarak buradaki sorun ve sıkıntıları yakından takip etti.

Okul müdürleri ve öğretmenlerle zaman zaman bir araya gelerek toplantılar düzenleyen Müdür Gür, eğitimde hiçbir aksaklığa meydan vermeden görevini başarılı bir şekilde sürdürdü.

 Önceki gün, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Müdür Gür, Cumhurbaşkanı onayı ile Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeniden asaleten atandı.

Müdür Gür,”1971 tarihinde Beytüşşebap da doğdu. Orta ve Lise öğrenimini Hakkâri de bitirdi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünü tamamladı. İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında Öğretmenlik, Müdür yardımcılığı  ve Müdürlük görevlerini yaptı.

20.07.2013 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevini yürüttü, 13.05.2014 tarihinden İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı görevini yürüttü ve 04.09.2018 tarihinden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır”

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile görevine yeniden asaleten atanan Müdür Gür’e başarılar dileriz.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.