26 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

MÜDÜR KIZILKAYA’DAN ENGELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET

Müdür Kızılkaya’dan engeliler derneğini ziyaret

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Kızılkaya Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin’i makamında ziyaret etti.

08 Aralık 2018 Cumartesi 11:41

Ziyarette, İŞKUR'un engellilere yönelik projeleri hakkında bilgiler veren Müdür Kızılkaya, İŞKUR'un engellilere hizmetlerde öncelik sağladıklarını söyledi.

Kızılkaya,”İŞKUR olarak yüzde 40 ve üzerinde engelli raporu olan iş arayanlarımızın engelli kaydını yapıyoruz ve kayıtlı iş arayanlarımıza İş ve Meslek Danışmanı atıyoruz. Engellilerimiz kendilerine atanan Danışmanı ile görüşerek iş arama sürecinde destek alabiliyorlar.

Kendi işinin patronu olmak isteyen engellilere ise toplam 50 Bin TL hibe desteği sağlıyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak Girişimcilik kursları düzenledik, Meslek edinmek isteyenler içinde Mesleki Eğitim Kursları açılacaktır. Detaylı bilgi için Engellilerimizi Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüze bekliyoruz" dedi. 

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut  Keskin ise ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek Hakkari’de Hakkari Çalışma ve İş  Kurumu’nun engellilere yönelik yaptıkları çalışmalardan dolayı Kızılkaya’ya teşekkür etti. Haber: Feyzullah Taş

01-164.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.