25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

MUHTARLARDAN MÜFTÜLÜĞE DESTEK SÖZÜ!

Muhtarlardan müftülüğe destek sözü!

Hakkari İl Müftümüz Faruk Gürbüz il merkezinde bulunan muhalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

11 Kasım 2017 Cumartesi 10:10

Ahmed-i Hani Kur’an Kursunda gerçekleştirilen toplantıya İl müftülüğü, şube müdürleri, vaizler ve büro personelleri ve ildeki mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıya katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, çalışmaları, hac ve umre işleri, gerçekleştirilen ve devam eden din hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Cami ve kur’an kursu inşaatlarının tamamlanması, umreci sayısının çoğaltılması, sabah namazı buluşmalarına katılımın artması, mahallelerinde bulunan cami ve kur’an kurslarının fiziki   durumlarının düzeltilerek, daha hijyen ortamlarda din hizmeti sunmalarına katkıda bulunmaları için destek muhtarlardan destek talebinde bulunan Gürbüz, hep birlikte bunu başaracaklarını belirtti.

Muhtarlardan mahallelerindeki din hizmetleri ile ilgili eksik ve aksaklıkları belirtmelerini isteyen Müftü Gürbüz,  eksik ve aksaklıkların giderilmesi için çözüm önerilerini dinleyerek, Müftülük olarak üzerlerine düşecek her türlü hizmeti yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Toplantıya katılan muhtarlar da mahallelerinde din hizmetlerinin en güzel bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmak amacıyla üzerlerine düşen görevleri yapacaklarını ifade ederek bu verimli toplantıdan dolayı Müftülüğümüz yetkililerine teşekkürler ettiler. Haber: Feyzullah Taş/İHA

muftuluk-muhtarlar-toplanti-m.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.