26 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara26°C

MÜJDE: HAKKARİ’DE ADANA DÜRÜMCÜ HİZMETE AÇILDI

Müjde: Hakkari’de Adana dürümcü hizmete açıldı

Hakkari’de 6 kişinin istihdam edildiği Adana Dürücü Zırh Kebap adlı işyeri Hakkari Belediyesi karşısında hizmete açıldı.

19 Kasım 2019 Salı 23:18

Hakkari’nin tanınmış esnaflarından Mehmet Gür, Hakkari’ye bir ilk daha kazandırdı.  Zırh kebabı tadıyla meşhur olan Adana kebabını Hakkari’ye getirilmesi memnuniyetle karşılandı.

22 yılık tecrübeli ustalardan İzzet Karedeniz olmak üzere 6 kişinin istihdam Adana Dürümcü adlı işyerinde uygun fiyata ızgara çeşitleri Adana Kebap, kuşbaşı,  ciğer tavuk ızgara ve köfte ekmek çeşitlerini bulabilirsiniz.

Hakkari’nin sevilen ve sayılan esnaflardan Mehmet Gür. Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek,  Zırh kebap tadıyla meşhur olan Adana kebabını hemşerilerinin ayağına kadar getirdiğini söyledi.

Yöre halkının ekonomi durumunu göz önünde bulundurarak piyasa ortalamasına göre en uygun çeşitlerin işyerlerinde bulunduğunu belirte Gür, herkesi yeni işyerlerine beklediklerini ifade etti.

Gece saat 01.00 kadar halka hizmet verecek olan Adana Dürücü Zırh Kebap adlı işyerine uğramadan geçmeyin.

ADRES: Hakkari Belediyesi karşısı

İLETİŞİM: 0545 211 3160

yeni-microsoft-powerpoint-sunusu-(2)-001.jpgadana-dorum-1.jpgadana-dorum-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.