29 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

O SES İKİZLERDEN TEŞEKKÜR MESAJI

O ses ikizlerden teşekkür mesajı

O ses Türkiye yarışmasına katılan İkiz kardeşler olarak, yarışma buyunca bizleri yalnız bırakmayan, destekleyen ve imkanları dahilinde maddi manevi destek olan herkese minnettar olduklarını ifade ederek teşekkür mesaj yayınladılar.

29 Ocak 2018 Pazartesi 14:22

Mesajda,”Çok geniş bir izleyici kitlesine sahip olan O ses Türkiye yarışmasında yaklaşık 4 aydır provalar ve çekimler için sürekli İstanbul iline gidip gelmek zorunda kalıyorduk. Ön elemelerden geçip yarışmacı olununcaya kadar tüm masraflarınızı kendiniz karşılıyorsunuz.

 

Programa yarışmacı olarak kabul edildikten sonra diğer her tur için geliş gelişleriniz ve birkaç günlük konaklama ihtiyaçlarınız

 

Acur Medya tarafından karşılanarak destek sağlanıyor. Ancak diğer tüm giderlerinizi ( Kostümler, iaşe vb.) siz kendi bütçenizle karşılamak zorunda kalıyorsunuz. Bu manada yarışmanın belli bir bölümünden sonra ciddi sıkıntılar yaşamaya başladık ve yarışmadan çekilme noktasına da geldik diyebiliriz.

 

Önümüzdeki dönemlerde bu ve benzeri durumlarda Hakkari adına faaliyet yürüten ve yürütecek olan herkese destek olma ve yalnız bırakılmama adına bu açıklamayı yapma ihtiyacını gördük.

  

Sayın Valimiz Cüneyt Orhan Toprak’a, bizlere yapmış oldukları destekleri ve göstermiş olduğu duyarlılığı için teşekkürlerimizi kendilerine sunmayı bir borç biliriz.

 

Öncelikle Hakkari Habere yarışma boyunca bizleri yalnız bırakmadığı ve bizleri her turda manşetlerine taşıdıkları ve yer ayırdıkları için teşekkür etmek istiyoruz.

 

4. Tura gelinceye kadar İstanbul iline her gidişimizde bizlerin yanında olan, her daim soran, evlerinin kapıları açan, maddi manevi ellerinden geleni bizlere sunan ve her türlü sanatsal ve kültürel alanda Hakkarili gençlere destek olan, Hakkarili değerli kardeşlerimiz İlhan Okay ve Emrah Okay’a da sonsuz teşekkürlerimizi belirtmek istiyoruz.

 

Maddi sıkıntılardan dolayı yarışmadan çekilme gibi bir durumuzun olduğunu söylemiştik. Tam da bu aşama Bizleri kalemine taşıyan, birçok alanda profesyonel olan ve Hakkari’nin tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalışan değerli abimiz Hacı Tansu’nun desteği bizler için hiçbir zaman unutulmayacak bir tutumdu.

 

Keza Hakkarili halkımız ülkenin her tarafından bizleri ne kadar destekledikleri ve takip ettikleri malumumuzdur. Onların bu desteği ve gönderdikleri tebrik mesajları çoğu defa bizleri ağlatmıştır. Halkımıza bu konuda ne kadar teşekkür etsek azdır.

 

Türkiye tek olan, Mardin İkizler Derneği her daim her platformda yayımızda idiler, Van halkı bizleri bağırlarına bastılar. Hakkari de bazı küçük esnaflarımızın desteklerini unutamayız. Mütevazi oluşlarından isimlerinin açıklanmasını bile istemediler. Tayfun Usta Lezzet Döner ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.

 

İsmini sayamadığımız herkese, maddi manevi bizlere sundukları desteklerinden minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz.

 

Acun Medya’ya, Değerli Jürilerimize, Grubunda bulunduğumuz Gökhan abimize, Tarık Hoca ve orkestrasına ve Yayında bizlere emeği geçen tüm Acun Medya çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.  Saygılarımızla…

O ses Türkiye ikizleri Özgür ve Bülent Kuşar

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.