18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

ÖĞRENCİLERDEN KAŞIKÇI'YA ZİYARET

Öğrencilerden Kaşıkçı'ya ziyaret

Yüksekova Cumhuriyet ilk ve ortaokulu öğrencileri Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’yı ziyaret etti.

28 Aralık 2017 Perşembe 15:32

Yüksekova Cumhuriyet ilk ve Ortaokulu öğrencileri Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’yı makamında ziyaret ederek kendisine yazdıkları mektupları verdiler.

Öğrenciler ‘Okula Teslim Kitap Okuma’ Mobil hizmet projesi kapsamında kendilerine verilen kitapları büyük bir mutlulukla okuduklarını ve bitirir bitirmez yeni kitabı okuma heyecanıyla beklediklerini belirten minikler Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’ya sundukları bu olanak için teşekkür edip kendileriyle tanışmanın sevinci içerisinde olduklarını belirttiler.

Öğrencilere Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı Okul Müdürü Evliya İliş ve öğretmenleri eşlik etti.

Yazılan mektupları bir bir okuyan Kaşıkçı, Çocukların bu anlamlı ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirtti.

Çocuklar bizim geleceğimiz diyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, “Çocuklarımızı mutlu ettiğimizi görüyorum ve her an daha fazla motive ediyor bizi bu durum.

Her alanda çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Öğrencilerle, çocuklarımızla güne başlamanın verdiği huzuru hiç bir şeye değişmem. Bu gün beni görmeye gelip mektuplar yazıp mutlu ettiler beni.

Onlar sağladığımız olanaklar için teşekkür ettiler bense onların ziyaretleri için teşekkür ediyorum kendilerine” dedi. Hakkarihabertv.com

kaymakam-kasikci.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.