25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C

ÖĞRENCİLERE MESLEK TANITIM PANELİ...

Öğrencilere meslek tanıtım paneli...

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinin Çok Programlı Anadolu Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından meslekler tanıtım paneli yapıldı.

01 Aralık 2018 Cumartesi 16:21

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinin Çok Programlı Anadolu Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen meslek tanıtım paneli kapsamında çeşitli mesleklerden katılımcılar 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.   

Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından okulda düzenlenen programda panelistler, eğitim geçmişlerini, mesleklerinin özelliklerini, çalışma alanlarını, iş bulma olanaklarını ve çalışma koşullarını öğrenciler ile paylaştılar ve öğrencilerden gelen sorularını soru-cevap şeklinde cevaplayarak program gerçekleştirdiler.

Program ile ilgili açıklama yapan okul müdürü Kenan Canan; “Panelistlerimizle öğrencilerimize bu panelleri düzenlememizin amacı meslekleri icra eden kişilerden öğrenip, bilgiyi kaynağından almalarını sağlamak. Panelistlere öğrencilerimizin meslekleri tanıması için ayırdıkları zaman için ve emekleri için teşekkür ederiz” dedi. İHA
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.