20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

OKULLARDA ÇALIŞAN İŞKUR PERSONELİNE İŞG EĞİTİMİ VERİLDİ

Okullarda çalışan İŞKUR personeline İŞG eğitimi verildi

Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan 123 İŞKUR personeline yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği ( İSG) semineri verildi.

11 Aralık 2019 Çarşamba 17:36

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Şube Müdürleri ve TYP çalışanları katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Toplum Yararına Çalışma Kapsamında işe giren personellerin, okul ve kurumlarımızda daha sağlıklı çalışmaları için bu kursu tertip ettiklerini ifade ederek aramıza katılan bütün arkadaşlarımızdan okullarımızda, disiplinli ve gayretli bir çalışma bekliyoruz, gönül isterdi ki burada olan bütün işkur personelimize imkân sağlayalım ve sürekli çalıştıralım dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği Uzmanı tarafından verilen seminere; iş verimliliğinin artırılması, kişisel gelişim, çalışma düzeni ve şartları ile uyulması gereken kurallar gibi konular ele alındı. Toplantı, çalışanların dilek ve temennileri ile son buldu. Hakkarihabertv.com

1-338.jpg2-387.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.