19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

ÖNDER'DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

ÖNDER'den öğrencilere kitap desteği

Hakkâri Önder İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER) Türkiye Odalar Borsalar Birliği Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilere üniversiteye hazırlık kitapları desteğinde bulundu.

08 Ocak 2018 Pazartesi 18:35

Okulda düzenlenen kitap dağıtım törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Hakkâri Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Aydın Çallı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Vali Toprak, dolaştığı sınıflardaki öğrencilerle bir süre sohbet ederek okumanın ve iyi insan olmanın önemine değindi. Öğrencilere, hayallerini gerçekleştirmenin yolunun okumaktan geçtiğini dile getiren Vali Toprak ''Okuyup meslek sahibi olup vatana ve millete iyi vatandaş olmalısınız.

Dağıtılacak bu kitapların sizlere büyük faydası olacaktır. Önünüzde engel yok yolunuz açık. Valilik, Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kurumlarımız sizlerin okuyarak iyi yerlere gelmeniz için çaba harcıyor.

Önder İmam Hatipliler Derneği de sizler için üniversiteye hazırlık kitap setleri hazırlamış. Üniversiteye hazırlanmanızdaki anahtarlardan bir tanesini size veriyoruz. Biliyoruz bu dönemleriniz çok stresli geçiyor. Ama bilgi olmadan da sakin olmak işe yaramaz.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Çok çalışarak inşallah üniversite sınavlarını kazanacaksınız. İnşallah isimleriniz bu duvarlara yazılacaktır. Hepimizin tek amacı sizlere yardım etmek ve önünüzü açmaktır. Şunu unutmayın başarıdan önce iyi insan olmak gerekir. Çünkü başarılı olup iyi insan olmadıktan sonra kötü işler yaptıktan sonra bunun bir anlamı yok. Bunun için başarının yanında iyi bir insan da olmalıyız'' şeklinde konuştu.

Daha sonra Vali Toprak, beraberindekilerle birlikte 9,10,11 ve 12. sınıflarda öğrenim gören öğrencilere üniversiteye hazırlık setlerinden oluşan kitaplar dağıttı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilere toplam 468 adet üniversiteye hazırlık kitap seti dağıtıldı. Hakkarihabertv.com
onder-dernegi-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.