26 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

“PİRAMİT OFİS MOBİLYALARI” MAĞAZASI HİZMETE AÇILDI

“Piramit Ofis Mobilyaları” mağazası hizmete açıldı

Hakkari’de hizmete açılan ve 15 kişinin istihdam edildiği işyeri açılışına protokol tam kadro katıldı.

02 Nisan 2018 Pazartesi 16:51

 Hakkarili genç girişimci Yasin Çatal tarafından çevre yolu üzerinde bulunan Cölemerik Caddesi Orhanlar Apartman'da açılan  “Piramit Ofis Mobilyaları” adlı işyeri görkemli bir törenle hizmete girdi.

Açılış törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Hakkari’nin önde gelenlerinden Adil Erdoğan, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, HATSO Başkanı Servet Taş, HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir, İl özel idaresi genel sekreter yardımcısı Mehmet Tunç,  İl özel İdaresi yapım şube Müdürü Mustafa Çatal, 

Ak Parti eski İl Başkanı Nurettin Fırat, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, PTT Başmüdürü Fesih Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İşyerinin açılışını Hakkari’nin önde gelenlerinden Adil Erdoğan ile birlikte yapan Vali Cüneyit Orhan Toprak, huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla birlikte Hakkari’de her geçen gün yeni işyerlerinin açıldığını söyledi.
  Kendilerini açılışlara davet eden Hakkari halkına teşekkür eden Vali Toprak, işyeri sahibi genç girişimci Yasin Çatal’a bul kazançlar diledi.

 Kalabalık ortamda Hakkari halkı ile sohbet ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını samimi bir ortamda dinleyen Vali Toprak, Hakkari’de vali görevini yapmaktan her zaman gururla söz ettiğini belirtti.

 İşyeri sahibi Yasin Çatal ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, yeni işyerlerinde 15 kişinin istihdam edildiğini ifade ederek açılışa katılan başta Vali Cüneyit Orhan Toprak olmak üzere tüm protokol üyeleri, başkanları ve tüm davetlilere teşekkür etti. Haber: Feyzullah Taş
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.