28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

RAFTİNG 2. BAŞKANI YARDIMCI HAKKARİ’DE İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Rafting 2. Başkanı Yardımcı Hakkari’de iftar yemeğine katıldı

Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve Dünya Rafting Federasyonu 2. Başkanı Fikret Yardımcı Çukurca Narlı Köyü bölgesinden yapılacak olan Rafting Temel Eğitim kursu vermek için Hakkari’ye geldi.

01 Haziran 2018 Cuma 21:44

Yarın yapılması planlanan etkinlik öncesi kent merkezine gelen Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve Dünya Rafting Federasyonu 2. Başkanı Fikret Yardımcı, Milli Takımlar  Baş Antrenörü Savaş İzmirli,

Onur Memooğlu, Doğu Anadolu Bölgesi Rafting Sorumlusu Çetin Bayram ile Takımlar geliştirme eğitmeni Doğuş Önçırak  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldılar.

Yemeğe  Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, Çukurca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Cilo Dağcılık Kulübü Başkanı Hacı Tansu, raftinge katılacak sporcular ile çok sayıda davetli katıldı.

Yarın Irak sınırdaki Hakkari’nin  Çukurca ilçesi  Narlı Köyü bölgesinden yarın yapılacak olan Rafting Temel Eğitim kursuna 150 ile 200 sporcunu katılacağı öğrenildi. Haber: Feyzullah Taş

01-134.jpg02-087.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.