29 Mart 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara14°C

REKTÖR PAKİŞ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Rektör Pakiş gazetecilerle bir araya geldi

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş,“10 Ocak Çalışan gazeteciler günü" nedeniyle il ve ilçelerdeki gazetecilerle bir araya geldi.

07 Ocak 2021 Perşembe 16:19

Meydan Medresesinde gazetecilerle bir araya gelen Prof. Dr. Ömer Pakiş “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Hakkari’de yapılan çalışmalar, Yüksekova ilçesinde açılacak olan üniversiteler ve rektörlük adaylığı ile ilgili gazetecilere bilgi veren Pakiş, rektör adayı olduğunu söyledi.

Rektör Pakiş,” Burada yarıda kalan çalışmaları tamamlamak için yeniden rektör adayı olduğunu söylemek istiyorum.

Rektör olmasam da kutsal olan öğretim üyesi olarak çalışmamı sürdürmek istiyorum.  Yüksekova ilçemizde de bölümler yapacağız.

Yüksekova’da artık ÖSYM sınavları yapılacak. Veteriner fakültesi kurulması için yazışmalar başladı. Öğrencilerin yurt sorunu hem Hakkari hem Yüksekova için çalışmalara başladık. Hakkari üniversitesinde ülke dışında öğrencilerin gelmesi içinde çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Gazeteciler ise üniversite çalışmaları ile ilgili rektör Pakiş’e değişik sorular sordular.  Pakiş gazetecilere değişik hediyeler verip günlerini kutladıktan sonra meydan medresesi önünde gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Feyzullah Taş

universite-1-016.jpguniversite-2-007.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.