24 Nisan 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

RENG-İ HAKKARİ SANAT GÖSTERİSİNE DAVET

Reng-i Hakkari sanat gösterisine davet

28 Şubat Cuma günü saat 19:00'da Hakkari Kapalı Spor Salonunda Reng-i Hakkari sanat topluluğunun düzenleyeceği sanat gösterisine tüm halkımız davetlidir.

25 Şubat 2020 Salı 18:12

Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesi tarafından düzenlenen,  4. Kar Festivali bünyesinde 28 Şubat Cuma günü Hakkari Kapalı Spor Salonu'nda Reng-i Hakkari Sanat Topluluğu sahne alacak.

Türkiye'nin en büyük sahnelerinden birinin kurulacağı bu eşsiz sanatsal gösteride Türkçe ve Kürtçe müzik dinletisi, Mir mizanseni, Zeybek-Teke, Semah, Horon ve Diyarbakır oyunlarının yanı sıra kentin gelenek ve görenekleri aynı sahnede sergilenecek. 

Yaklaşık 9000 yıllık bir tarihe sahip olan ve çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Hakkari, bu eşsiz mirasını günümüze kadar taşıdı. Keşfedilmeyi bekleyen bu şehir, içerisinde öyle bir zenginliği barındırıyor ki gelip görmeyenler ancak anlatılanlarla yetinebilir. Gösteriye siz değerli halkımız davetlidir.  Gösteri ücretsizdir. Hakkarihabertv.com

reng-i-hakkari-1-006.jpgreng-i-hakkari-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.