29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

RENG-İ HAKKARİ’DEN FARKINDALIK KLİBİ

Reng-i Hakkari’den farkındalık klibi

Hakkari Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Reng-i Hakkari sanat topluluğu değişik illerden sanatçıların katılımı ile "SANAT EVE SIĞAR " sloganıyla takipçilerine klip yaptı.

13 Nisan 2020 Pazartesi 15:51

Türkiye ve dünyada adından sıkça söz ettiren ve bünyesinde değişik dalarda onlarca müzisyen bulunduran Reng-i Hakkari sanat topluluğu değişik illerde bulunan sanatçılarla birlikte farkındalık amaçlı muhteşem bir klip hazırladı.

Reng-i Hakkari sanat topluluğu klip paylaşımında,”Sanat sınırları zorlamaya engelleri aşmaya devam ediyor. Dünya tarihine bakıldığında birçok dönemde çok farklı sorunlarla karşı karşıya kalınmış çok acı sonuçlar alındığı görülmüştür.

Hastalıkların yayılma dönemleri bunlara en bariz örneklerdir. Fakat unutulmamalıdır ki " Usta kaptan fırtınalı havada belli olur" denildi.

Reng-i Hakkari sanat topluluğu yetkilileri, kendi bünyesindeki sanatçılar ve yüreği sanat için çarpan Türkiye’nin farklı yerlerinden sanatçıları bir araya getirip yöreye ait bir türküyü "SANAT EVE SIĞAR " sloganıyla takipçileri ve bütün sanatseverlere ulaştırdığını belirterek, bununla beraber birçok eseri Türkiye’deki diğer sanatçılarla seslendirmek hedeflendiğini ifade ettiler. Hakkarihabertv.com
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.