24 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara31°C

RENG-İ HAKKARİ'DEN MİNİKLERE ANLAMLI ZİYARET

Reng-i Hakkari'den miniklere anlamlı ziyaret

Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Reng-i Hakkari sanatçıları, Mustafa Kemal Paşa Anaokulu ’nu ziyaret ettiler.

11 Aralık 2018 Salı 10:03

Çocuklara, gitar, bağlama, bendir, darbuka, zil ve erbane enstrümanları tanıttılar. Çocuklar burada enstrümanları çalarak müzik aletleri ile tanışmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kültür Merkezi çalışanlarının söylediği şarkılar eşliğinde halay çeken çocuklar müzik hocalarının söylediği güzel şarkılara da eşlik ederek keyifli anlar yaşadılar.

Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ve kurum çalışanları kendi elleriyle çocuklara değişik hediyeler verdiler. İl defa birçok müzik aleti ile tanışmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar günlerinin çok güzel geçtiğini belirterek Reng-i Hakkari sanatçılarına teşekkür ettiler.

Kültür Merkezi çalışanları ile fotoğraf çeken çocuklar ve Anaokulu öğretmenleri, ziyaretten  duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hakkarihabertv.com

rengi-hakkari-1-002.jpgrengi-hakkari-2-002.jpgrengi-hakkari-3-001.jpgrengi-hakkari-4.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.