• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

RESEPSİYONDA HÜZÜN!

Hakan Taş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de büyük bir coşku ile kutlandı. Gün boyu devam eden etkinliklerin ardından gece orduevinde de bir resepsiyon verildi.

Hakkari Orduevi’nde düzenlenen resepsiyona valimiz Toprak ve eşi Dr.Funda Toprak, Tümen Komutanı  Tuğgeneral Metin Tokel, Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Muammer Alper, Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balıkçı,

Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürümüz Suvat Dilberoğlu, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri, bazı kanaat önderleri, Muhtarlar, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

resepsiyon.jpg

Geceye valimizin veda konuşması damga vurdu. Konuşmasının büyük bölümünü Cumhuriyetin önemine ayıran vali Toprak, son kez katıldığı bu önemli gecede aynı zamanda veda etti. İşte sayın Toprak’ın duygulandıran o konuşması; “İçimde buruk bir üzüntü var.

Sizlere çok alışmıştım. Hakkari benim hayatımda büyük yer aldı. Biz burada  tek yürek, sevgi yumağı olmuşuz. Nereye gidersem gideyim asla bağımız kopmayacaktır. Yine geleceğiz, gideceğiz.  Hükümetimiz Hakkari’ye büyük yatırımlar yaptı.

Bunun parasal rakamı 5,5 Katrilyon’dur.  Huzur ve güven ortamı içerisinde güzel günler yaşıyoruz.  Her hafta yeni  işyeri açılışları yapıyoruz.  Özellikle gençlerimizin gözlerinin içi gülüyor. Türkiye’nin kalbi Hakkari’de atıyor. Bize bu çalışmalarımızda katkı sunan Tümen Komutanımıza, Jandarma ve Emniyet teşkilatımıza, korucularımız, muhtarlarımıza ve herkese teşekkür ediyorum.

Buradan ve sizlerden ayrılma stresinden yüzümden lekeler oluştu. Hakkari benim hayatımın dönüm noktası oldu. Sivil plaka kullanmadım. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandık.  İki buçuk yıl boyunca çalıştığım Hakkari’den üzülerek ayrılıyorum. Hepinizi seviyorum, Allahaısmarladık”…

Vali Toprak sahnede konuşurken herkesin gözleri doldu.  Özel Kalem Müdürü Komiser Mehtap hanımın ise gizli gizli çocuklar gibi ağlaması dikkatimi çekti.

Vali Toprak daha sonra tüm masaları ziyaret ederek herkes ile vedalaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Valimizin eşi Dr. Funda Topak ile sohbet ettik. Kelimeler boğazında düğümlendi.

Kısacası Toprak ailesi üzgündü. Perşembe akşamı Kültür Merkezimizde bir veda programı düzenliyorum. Tüm gözyaşlarımızı o gece sakladık.

Güle güle Zehra ve Zeynep’in babası, Hakkari sevdalısı, koca yürekli adam..

resepsiyon-1-002.jpg

Bu yazı toplam 3895 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim