23 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

SAĞLIKLI SOFRALAR SAĞLIKLI MUTFAKLA BAŞLAR

Sağlıklı sofralar sağlıklı mutfakla başlar

Pişirme ve sunum konusunda önceliğiniz sağlıksa tercihiniz mutlaka çelikten yana olmalıdır. Çelik tencere ve tava konusunda kalitesini kanıtlayan Hisar şimdi fiyatlarıyla da ilk tercihiniz olacak

18 Mayıs 2020 Pazartesi 16:27

Sağlıklı sofralar sağlıklı mutfakla başlar. Pişirme ve sunum konusunda önceliğiniz sağlıksa tercihiniz mutlaka çelikten yana olmalıdır. Çelik tencere ve tava konusunda kalitesini kanıtlayan Hisar şimdi fiyatlarıyla da ilk tercihiniz olacak.

Büyük indirimleri kaçırmayın ve <a href="https://www.hisar.com.tr/">https://www.hisar.com.tr/</a> adresini ziyaret edin.

Ayın fırsatlarıyla siz de mutfaklarınızı yenileyebilirsiniz. Hem şık hem de sağlıklı ürünler çelik tasarımlarla geliyor. Büyük sezon indirimiyle şimdi Hisar daha çok eve şıklık katıyor.

Birçok farklı kategoride yer alan indirimleri kaçırmayın. Ömürlük kullanılan, dayanıklı mutfak ve sofra ürünleri ile bütçenizi düşünüyoruz. Tam ve eksiksiz olacak bir sunum için her ihtiyacınızı düşünen setlere göz atın. Aynı zamanda mükemmel bir ev hediyesi olacak bu setler ile her zaman hatırlanacak bir armağan vermiş olacaksınız.

<strong>Cezve</strong>
Çeliğin şıklığını ve modern parçaları sofralarınıza konuk etmek ister misiniz? Kahvaltı sonrasının vazgeçilmezi, akşam sohbetlerinin en büyük eşlikçisi kahveleri en lezzetli şekilde pişiren cezveler şimdi indirim avantajıyla sizleri bekliyor.

<img src="https://www.hisar.com.tr/images/product/220226LoNHyGZMavAJXLET.jpg" />

İki kişilik cezve modellerinin yanında 12 kişilik kalabalık misafirlere özel geniş cezve haznesiyle Hisar <a title="cezve" href="https://www.hisar.com.tr/cezveler-sutlukler">cezve</a> setleri şimdi çok kullanışlı. Ayrıca Hisar çelik cezve takımları içinde yer alan kaşık alternatifi ile eksiksiz bir ürün sunuyor.

<strong>Öğütücüler</strong>

<img src="https://www.hisar.com.tr/images/product/113448ogutucu.jpg" />
Farklı ölçülerdeki öğütücü modelleri ile şimdi tam istediğiniz gibi. 12 inç, 7 inç gibi seçeneklerle aradığınız <a href="https://www.hisar.com.tr/ogutuculer">biber ve tuz öğütücüleri</a> Hisar online mağazasında. Hisar sofra setleri yeni evleneceklere ya da kendine yeni bir mutfak kurmak isteyenlere tam bir set halinde sunuluyor. Modası asla geçmeyen çelik şıklığı ile şimdi davet sofralarınız daha neşeli ve eğlenceli.

<strong>Çelik Sahan</strong>
Paslanmaz <a title="sahan" href="https://www.hisar.com.tr/yanmaz-yapismaz-tencereler">çelik sahan</a> setleri farklı boyları ve çok özel indirimlerle Hisar’da sizleri bekliyor. Mutfaklarınızın en temel gereçlerinden olan modeller şimdi bütçenizin de dostu. Web’e özel indirimler, çeyiz kampanyaları ve daha fazlası için Hisar web sitesini hemen ziyaret edin.

<img src="https://www.hisar.com.tr/images/product/151041971x1231-assos6parcasahan-jpg" />

Ev kuracaklar ya da mutfağında farklılık arayanlar için birbirinden kullanışlı sahanlar çok uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. İster sos hazırlamak için isterseniz yemekleri parça parça pişirmek için kullanacak olun tam aradığınız model kesinlikle Hisar’da.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.