27 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

SAĞLIKSIZ OLDUĞUNU GÖSTEREN İŞARETLER

Sağlıksız olduğunu gösteren işaretler

Sağlıksız bir beslenme düzenine sahip olmanız halinde vücudunuzda birtakım değişimler gözlenebilir.

19 Nisan 2018 Perşembe 12:01

Vücudunuz olağandışı bir durum olduğu anda bunu size bazı sinyaller ile belli eder. Bu sinyallere dikkat edilmesi ise ilerde oluşabilecek sağlık sorunlarını önleyeceği için çok önemlidir.

Erken teşhis ile hayat kurtarabilir, sağlığınızı tehdit eden unsurları ortadan kaldırabilirsiniz. İşte vücudunuzdan gelen ve dikkate alınması gereken işaretler…

Kırışıklıklar genellikle insan vücudunun normal bir parçası sayılır. Yaşa bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıkların çok daha farklı anlamları olabileceği ise unutulmamalıdır. Üst kollarda meydana gelen kırışıklıkların sebebi yüksek tansiyon olabileceği için mutlaka araştırma yapılmalıdır.

Kötü nefes kokusu

Ağzınızda kötü bir koku varsa bu durum diş hastalıklarının en net belirtisidir. Düzenli diş fırçalayarak diş sorunlarının önüne geçebilirsiniz.

Koyu renk dışkı

Dışkı renginde meydana gelen değişimler sindirim sorunları, bağırsakların düzgün çalışmaması ve çok daha riskli bir biçimde kanser hastalığını akla getiren işaretlerden birisidir, dikkate alınmalıdır.

 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.