19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

SANATÇI KASIM ALPER ÖZDEMİR HAKKARİ’DE KONSER VERDİ

Sanatçı Kasım Alper Özdemir Hakkari’de konser verdi

Hakkari’de sahne alan sanatçı Kasım Alper Özdemir Hakkarililere unutulmaz bir konser verdi.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 08:30

Kentin en işlek Caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı Kültür ve Soysal işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan şenliği İlahi-Esmaül Hüsna, çocukça ramazan ve Anadolu çocuk müzikali gösteriler sergilediler.

Sahneye çıkan çocuklar birbirinden güzel şiirler seslendirdiler. Şenliklerde sahne alan sanatçı şair-Yazar Kasım Alper Özdemir bir birinden güzel şiirlerle Hakkarililere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Sahnede şiir okuyan çocuklara şiir kitabını hediye eden sanatçı Özdemir verdiği konserle büyük beğeni kazandı. Yüzlerce kişinin katıldığı konserde vatandaşlara çay ve mısır ikramı yapıldı.

Sanatçı Kasım Alper Özdemir gibi birçok günlü sanatçıyı Hakkari’de görmek istediklerini belirten vatandaşlar, bu güzel etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

sanatci-kasim-alper-ozdemir-hakkari-1.jpgsanatci-kasim-alper-ozdemir-hakkari-2.jpgsanatci-kasim-alper-ozdemir-hakkari-3.jpgsanatci-kasim-alper-ozdemir-hakkari-4.jpgsanatci-kasim-alper-ozdemir-hakkari-5.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.