28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

SANATÇI YUSUF GÜNEY HAKKARİ’DE KONSER VERDİ

Sanatçı Yusuf Güney Hakkari’de konser verdi

Sanatçı Yusuf Güney Hakkari konserine yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

09 Haziran 2018 Cumartesi 23:49

Kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı Kültür ve Soysal işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her akşam değişik sanatçıların sahne aldığı Ramazan şenliği renkli görüntülere sahne oluyor.

Şenliğe katılan yüzlerce Hakkarili sanatçı Yusuf Güney'in söylediği şarkılar eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendi.

Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı konserde yüzlerce polis memuru görev yaptı. Aşırı izdihamdan dolayı kaybolan çocuklara ise polis memurları sahip çıkarak kucaklarına alıp anons ettirip ailelerine teslim ettiler.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Caddenin her 4 yakasının dolması üzerine ise aileler çok katlı binalara çıkarak balkonlarda ve pencerelerde konseri izlediler. Sahneye çıkan Hakkarili çocuklar ise sanatçının parçalarına eşlik ettiler.

O Ses Türkiye yarışmasında dereceye giren Hakkarili sanatçı Bülent Kuşar ise sahneye çıkarak sanatçı ile birlikte şarkılar seslendirdi.



Sahneye çıkan iki çiftin evlenme teklife etmesi büyük alkış aldı. 

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşler Müdürü Ayhan Tunç, sanatçıya plaket takdim ederek bu güzel konserinden dolayı teşekkür etti.

Kürtçe ve Türkçe şarkıların seslendirildiği ve binlerin katıldığı konser alaysız bir şekilde sona erdi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.