18 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ,,,

Satranç turnuvası ödül töreni,,,

Hakkari Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde organize edilen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Necmettin Kalkan tarafından verildi.

26 Şubat 2014 Çarşamba 15:23

Hakkari’de valilik tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ‘Valilik Kupası Satranç Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) göndermiş olduğu satranç takımlarının dağıtılması ile son buldu.

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Hakkari Gençlik Merkezi’nde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ödül törenine Vali Necmettin Kalkan, vali yardımcıları Cumhur Duran ve Cengiz Erdem, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, İl Mili Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Vali Necmettin Kalkan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program, daha sonra ödül töreniyle devam etti. Dereceye giren öğrencilere madalyalarını veren Vali Necmettin Kalkan, öğrencileri tebrik ederken,

diğer öğrencilere malzemelerini ise vali yardımcıları Cumhur Duran ve Cengiz Erdem, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından verildi.

26 okuldan 91 öğrenciye satranç takımı ve spor malzemesinin dağıtıldığı ödül töreni, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

normal.20140226152835.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.