29 Mart 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara14°C

SAYIN BAŞKANIM İLK DEFA CENNETİ GÖRDÜK!

Sayın başkanım ilk defa cenneti gördük!

Hakkari’nin Berçelan Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını denetleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’in yanına gelen eski Başkan Mustafa Kahraman kendisine teşekkür ederek ilk defa cenneti gördüklerini söyledi.

19 Eylül 2018 Çarşamba 11:19

Belediye Başkanı Vekili Cüneyt Epcim, Berçelan Mahallesi Berçelan Caddesi üzerinde başlatılan asfaltlama çalışmalarını ve Kıran Mahallesindeki ara sokak ve bağlantı yollarda tamamlanan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyip denetimlerde bulundu.

Başkan Epcim’nin yanına gelen Berçelan Mahallesi sakinlerinden ve eskiden Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi İl Başkanlığını yapan ilin illeri gelenlerinden 70 yaşlarındaki Mustafa Kahraman Başkan Epcim’e hitap ederek “Sayın başkanım Allah sizden razı olsun. Mahallemiz ilk defa hizmet gördü ve bundan dolayı teşekkür ediyoruz.

Bu yaştan sonra ilk defa cenneti gördüm. Mahallemiz yaz aylarından toz bulutundan kış aylarında ise çamurdan geçilmiyordu. Hatta kış aylarında mahallemize hiç araç çıkmıyordu. Bu yaştan sonra asfaltlı yol gördük ya cenneti görmüş gibi oldum” dedi.

Kahraman daha sonra eline kürek alarak asfalt çalışması yapan ekiplere destek verdi. Başkan Epcim ise, kent genelindeki asfalt çalışmalarını bazı noktalarda devam ettiğini belirterek, Berçelan Mahallesi Berçelan Caddesi üzerinde başlatılan asfaltlama çalışmalarını ve Kıran Mahallesindeki ara sokak ve bağlantı yollarda tamamlandığın söyledi. Haber: Feyzullah Taş

bercelan-2-003.jpgbercelan-3-002.jpgbercelan-1-004.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.