29 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

ŞEMDİNLİ POLİSİ HALKLA KAYNAŞTI

Şemdinli polisi halkla kaynaştı

Hakkari’nin Şemdinli ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği yaptığı bir dizi faaliyetlerle ilçe sakinlerinden tam not aldı.

26 Ocak 2018 Cuma 12:44

 Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu etkinlikler yöre halkı tarafından takdirle karşılanıyor.  

Şemdinli ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, polis vatandaş  ilişkilerini daha da geliştirmek amacıyla Şemdinli gençleri ile birlikte yapmış olduğu halı saha maçları renkli görüntülere sahne oldu.

Polis ağabeyleri ile futbol maçı oynamanı heyecanını yaşayan gençler kendilerine bu imkanı sağlayan emniyet yetkililerine teşekkür ettiler.

Gençler,”Halı saha maçlarının daha fazla kaynaşmamıza vesile oldu. Bu tarz organizasyonların  bizleri çok mutlu ediyor. Polis ağabeylerimiz ile halı saha maçı yapmanın mutluluğunu yaşadık. Bizlere bu imkanı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 -Aile ziyaretleri büyük ilgi gördü
  Öte yandan Şemdinli Toplum Destekli Büro Amirliğinin organize ettiği aile ziyaretlerinde ailelerin sıkıntıları dinlenip kardeşlik bağlarının güçlenmesine vesile oldu.

 Evleri ziyaret ederek çocuklarla yakında ilgilenen polis ekiplerine aileler çay ikramında bulunarak memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu tür etkinliklerin toplum üzerinde çok olumlu bir etkisini olduğunu ifade eden aileler Şemdinli polisinin bu faaliyetlerinin devamını istediler. Haber: Feyzullah Taş

toplum-destekli-polis-semdinli-1.jpgtoplum-destekli-polis-semdinli-2.jpgtoplum-destekli-polis-semdinli-3.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.