25 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

SEYRANOĞLU YENİ KLİBİNİ ÇEKTİ

Seyranoğlu yeni klibini çekti

Hakkarili dengbêj İsmail Seyranoğlu Baston (Gopal) isimli klibi için kameralar karşısına geçti.

14 Kasım 2017 Salı 13:43

Dengbêjliğin yaşayan sesi Hakkarili dengbêj İsmail Seyranoğlu Baston (Gopal) isimli yeni klibi için kamera karşısına geçti. Hakkari’nin aşağı Otluca Köyünde çekilen klibin teması gençlikten ihtiyarlığa düşmüş yaşlı bir insanın baston (Gopal) ile yaşama tutunması anlatılıyor.

Bestesi Nusret Marunisi’ye ait Baston (Gopal) klibinin yönetmenliğini Müjdat Koç, görüntü yönetmenliği ve kurgusunu Axin Adar yaparken, oyunculuğu ise İHA muhabiri Mimar Kaya ve köy sakinlerinden Bedel Balıkesir ve eşi yaptı.  

Klibi seslendiren dengbêj İsmail Seyranoğlu, Nusret Marunısi tarafından bestelenen Gopal adlı stranı  nefesi yettiği kadar seslendirmeğe çalıştığını söyledi. 

Seyranoğlu,” Yöreye ait kültürel değerleri, acıları ve sevinçleri dile getirerek yaşatan dengbêjlik mirasını yaşatmaya devam ediyoruz.

Son olarak ele aldığımız Gopal (Baston) isimli klibimiz yaşlanmış ve bastona muhtaç olmuş yaşlı bir insanın hayatını anlatıyor.

Stran da yaşlı adamın tek dayanağının baston olduğuna vurgu yapılıyor. Stran 4 kıtadan oluşuyor. Klibimiz çok yakında yayınlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.  Haber: Serkan Kaya

sayranoglu-m.jpgsayranoglu-2.jpgsayranoglu-1.jpgsayranoglu-3.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.