25 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara19°C

SPOR FEDERASYONUNDAN VALİ AKBIYIK'A TEŞEKKÜR

Spor federasyonundan Vali Akbıyık'a teşekkür

Basketbol Federasyonu Temsilcisi Yakup Aktaş ve Futbol Federasyonu Temsilcisi Şahin Arslan tüm Dünyada ve ülkemizde yaşanan COVİD-19 Virüsü ile ilgili ortak basın açıklaması düzenledi.

22 Nisan 2020 Çarşamba 08:32

Aktaş ve Arslan ortak basın açıklamasında Dünyada ve ülkemizde yaşanan COVİD-19 Virüsü nedeni ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın başkanlığında sağlık bakanlığımızın başarılı istikrarlı çalışmaları ile ülkemizde virüs ile yapılan mücadelede sevindirici sonuçlar sergilemektedir denildi.
 
 Açıklamada;” Bu çalışmaların en büyük destekçisi ise Evde kalmak mümkün mertebe sosyal mesafeyi koruma ve dezenfekte kurallarını uygulamaktır. Bu Bağlamda Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’nın sosyal medya hesabından vatandaşlara "Hayat Eve Sığar", "Evde Kal Türkiye" etiketleriyle verdiği mesajlara uyarak ve toplumun uymasında en büyük etken ise biz en büyük kitleye Genlere ve çocuklara hitap eden ve hakim olan Spor STK ları Spor federasyonları iş düşüyor.
 
COVİD-19 Virüsü çıktığı günden bugüne kadar Hakkari de Büyük çalışmalar yapan Gerek Valilik bünyesinde Gerek Belediye bünyesinde ve yapılan çalışmalarda çok başarılı olan Valimiz sayın İdris Akbıyık’a spor STK ları temsilcileri olarak minnettarız. Hakkari de bu süreçte Belediyenin yaptığı Gerek halkı bilinçlendirme eğitim çalışmaları gerek şehir geneli dezenfekte çalışmaları gerek sağlık üzerindeki organizeli planlı çalışmalar ve gerekse mağdur ve dar gelirli ailelere maddi ve gıda yardım çalışmaları ciddi anlamda çok başarılı çalışmalar olmuştur.
 
Biz Spor federasyonları temsilcileri olarak federasyonlarımıza bağlı spor kulüp başkanları ile görüşerek kulüp başkanları da kendi branş antrenörlerine ve Antrenörler ise bütün yaş sporcularına telefon ve mesajlar ile ulaşarak çocuklarımızın evde kalmaları ve ebebeyinler üzerinde en etkili olan çocukların ise anne babalarını evde tutma ve dışarı çıkmamaları konusunda eğitim ve gerekirse sevgi yüklü tatlı baskılar uygulayarak Hayat Eve Sığar-Evde Kal Hakkari -sloganı ile gerekli çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız.
 
Biz Spor federasyonları olarak Her süreçte devletimizin ve hükümetimizin yanında olduğumuz gibi bu süreçte de ilimizde valiliğimiz ve belediyemiz tarafından bize verilecek her göreve hazır olduğumuzun bilinmesini ister” denildi. Hakkarihabertv.com
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.