18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

SPORTİF FAALİYETLER ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU

Sportif faaliyetler şampiyonluğa doğru

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler futbol takımı Colemerg sporu 2-1 yenerek Şampiyonluk yolunda zor bir virajı geçti.

11 Şubat 2019 Pazartesi 10:36

Hakkâri AK parti il başkanı Emrullah Gür AK parti geçmiş dönem milletvekili Adayı Cüneyt Özbek AK parti merkez ilçe başkanı Cemal Adıyaman Hakkâri Belediye başkan yardımcısı Erhan Okay ve çok sayıda seyirci izledi.

Müsabakaya hızlı başlayan sportif faaliyetler kulübü 1.0 öne geçti, rakip takım Colemerg spor bulduğu golle ilk yarıyı berabere bitirdi.

İkinci yarıda temposunu sürdüren Sportif faaliyetler bulduğu golle maçı 2-1 kazanarak liderliğini ve namağlup unvanını sürdürdü.

Maçtan sonra AK parti Hakkâri il başkanı Emrullah Gür müsabakadan sonra her iki takım oyuncularını kutlayarak kalan maçlarda başarılar diledi.

Başkan Gür’’ çetin kış şartları dolaysıyla kapanan futbol sahası açıldı. Bundan sonra fırsat buldukça Hakkâri ve ilçelerdeki tüm spor branşlardaki maçlara gelmeye çalışacağım. 

Hakkâri’deki tüm takımlar bizim için çok önemli her takımımızı önemsiyorum. Kim Şampiyon olursa olsun ister ilçe takımı ister il takımı olsun kazanan Hakkâri ve ilçeleridir. Partim ve şahsım adına tüm takımlara tekrar başarılar diliyorum.’’ dedi. 

Müsabakadan sonra her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederek sahadan ayrıldılar. Haber: Murat Taş

99bb42f6-1f8d-4809-b799-942c1dd55c67.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.