19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

SPORUNU YAP ÖDÜLÜNÜ KAP

Sporunu Yap Ödülünü Kap

Dünyada ve ülkemizde görülen Korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle evde kaldığımız bu dönemde sizlerin evdeki hareketliliğini çok önemsiyoruz.

30 Nisan 2020 Perşembe 20:14

Dünyada ve ülkemizde görülen Korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle evde kaldığımız bu dönemde sizlerin evdeki hareketliliğini çok önemsiyoruz. “Evde Kal Hareketsiz Kalma “projesi kapsamında, spor uzmanlarımızın uzaktan eğitim destekleriyle evde kendi imkânlarınız dâhilinde yapacağınız çok basit egzersizler ile kilo kontrolünüzü sağlamakla beraber bağışıklık sisteminizi güçlendirecek ve motivasyonunuzu üst seviyelere çıkarmış olacaksınız.

Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak başlattığımız “Sporunu Yap Ödülünü Kap” sloganıyla evdeki hareketliliğinize katkı sağlamak ve teşvik etme amacı ile ödüllü bir etkinlik düzenliyoruz.

Evde yapacağınız en yaratıcı, en ilginç egzersizin videosunu 17 Mayıs 2020 Çarşamba gününe kadar sosyal medya (instagram, twiter veya facebook) hesabınızdan #evdekalhakkari ve #sporunuyapödülünükap etiketleriyle paylaş veya mesaj olarak Sosyal Medya Hesaplarımıza gönderin ödülünüzü alın.

sosyal-medya.jpg-------.jpg

Ödüller:

2 Kişiye Bir Sezon Boyunca Bedava Kayak Hizmeti

2 Kişiye 6 Aylık Fitness Salonumuzdan Yararlanma Hizmeti

2 Kişiye Kapalı Yüzme Havuzumuzdan Yararlanma Hizmeti

2 Kişiye 10 Saat Tenis Eğitimi Hizmeti

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.