25 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

SÜMBÜL ENGELLİLER DOLU DİZGİN”

Sümbül engelliler dolu dizgin”

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı deplasmanda Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübüyle oynadığı müsabakadan 63-24 skorla galip döndü.

13 Mart 2017 Pazartesi 09:57

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bölgesel lig D gurubunda  Faaliyet gösteren Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı deplasmanda Muş Sevgi Engelliler Spor Kulübüyle oynadığı müsabakadan 63-24 skorla galip döndü.

Kendi gurubunda 2.sırada bulunan Sümbül Engelliler Spor Kulübü takımının Play Off ‘lara katılması kesinleşirken önümüzdeki hafta kendi evinde ağırlayacağı Batman Engelliler Spor Kulübü  Tekerlekli Sandalye takımıyla oynanacak  müsabakanın  sonucunda  gurubun liderliğinin belirleneceği  ifade edildi.

Konuyla ilgili Bedensel  Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin,  takımlarının bu zorlu yolda başarıyla ilerlerken tüm girişimlerine rağmen ciddi bir sponsorluk desteği alamamasının kendilerini üzdüğünü sadece bu konuda Hakkari Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ın nakdi  ve sporcuların istihdamına destek verdiğini

ayrıca son iki yıldır takımın il dışındaki müsabakalarında konaklamalarını ücretsiz sağlayan Hakkari Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Servet Taş tarafından sağlandığını bundan dolayı  da kendilerine teşekkür etti.

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş,  bu başarının mimarlarından olan ve hiçbir karşılık beklemeden uzun bir süredir  takıma koçluk yapan Cengiz Çatal’ı  sahada ter döken sporcuları tebrik etti. Hakkarihabertv.com

sumbul-engelliler-m.jpg

   

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.