16 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara26°C

SÜMBÜL ENGELLİLERDEN EZİCİ GALİBİYET

Sümbül engellilerden ezici galibiyet

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bölgesel lig D gurubunda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sezonun 2.haftasında ilk deplasmanda rakibini 91-10'luk skorla yendi.

07 Kasım 2017 Salı 12:07

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bölgesel lig D  gurubunda   mücadele eden  Hakkari  Sümbül  Engelliler Spor kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı  sezonun 2.haftasında ilk deplasmanda Urfa Engelliler Basketbol takımı ile oynadığı maçtan 91-10’luk farklı bir skorla  galip döndü.  
  Ligin birinci haftasını bay geçen Sümbül Engelliler Spor Kulübü 2.hafta 2 puan alarak sıralamada ilk üçe yerleşti.

Geçen sezon Antalya ilinde gerçekleştirilen terfi müsabakalarına katılmayı hak kazanan Sümbül Engelliler Basketbol takımı bu yılda da gözünü Play-Off’a dikmiş durumda.

Kulüp Başkanı İlhan Ertuş 2016-2017 Sezonunda  Antalya’da katıldıkları Play-Off müsabakaları sonucunda  7. Sırada tamamladıklarını bundan dolayı 2017-2018 sezonu için Federasyon tarafından Takımın 2. Lige davet edildiğini ancak takımın hazırlıksız olmasından dolayı bu yılda bölgesel ligte devam etme kararı aldığını söyledi.

Başkan Ertuş” Kulübe maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’a  ve  forma sponsoru Nibel İnşaat  Firması sahibi Niyazi Ediş’e  teşekkür ediyorum.

Ayrıca geçen yıl Hakkari’de gerçekleşen tüm müsabakalara  Hakkari halkının yoğun ilgi gösterdiğini bu yılda halkımız tarafından aynı ilgi ve alakanın tribünlere yansıması  beklentisi içerisindeyiz” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com-Feyzullah Taş

engelli-maci-1.jpgengelli-maci-m-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.