29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

SÜMBÜL GRUP LİDERİNİ DE MAĞLUP ETTİ

Sümbül grup liderini de mağlup etti

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli sandalye basketbol takımı deplasmanda son üç yılda gurubunda lider olan Kızıltepe Engelliler Birliği Tekerlekli Sandalye basketbol takımını deplasmanda 63-41'lik ezici bir skorla mağlup etti.

02 Aralık 2019 Pazartesi 11:10

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli sandalye basketbol takımı deplasmanda son üç yılda gurubunda lider olan Kızıltepe Engelliler Birliği Tekerlekli Sandalye basketbol takımını deplasmanda 63-41'lik ezici bir skorla mağlup etti.

Kulüp başkanı Şükrüye Tatlı bu Kızıltepe takımının bölgede güçlü bir takım olduğunu bu müsabaka için takim antrenörü Cengiz Çatal ile birlikte  ciddi bir antrenman programı uyguladıklarını
ve güzel bir netice aldıklarını ifade etti.

Başkan Tatlı takıma desteklerinden dolayı başta Valimiz Sayın İdris Akbıyık''a HATSO Başkanı Servet Taş'a ve Vedaş ailesine teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

sumbul-takimi.jpgsumbul-takimi-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.