26 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

‘ŞUURSUZ AŞK’ FIRTINASI

‘ŞUURSUZ AŞK’ FIRTINASI

Yeni çekilen Şuursuz Aşk sinema filmi daha vizyona girmeden yoğun ilgi görmeye başladı.

25 Kasım 2019 Pazartesi 12:24

Çekimleri tamamlanıp kurgusu yapılan Şuursuz Aşk filminin kısa fragmanı sosyal medya platformlarında yayınlanarak dikkatleri çekmeye başladı. 12 Eylül dönemini 2 genç arasında yaşanan aşk zemininde dramatik bir şekilde anlatan hikâyesiyle daha gösterime girmeden merak konusu oldu.

12 Eylül kargaşasında gözaltına alınan zihinsel bir gencin gördüğü işkenceyi ve daha sonra akıl hastanesinde kendisi gibi engelli olan bir kıza olan saf ve çıkarsız aşkını anlatan film, son yıllarda çekilen en iyi sinema yapıtı olduğu bariz bir şekilde ortaya çıkmaktadır.

20 ARALIK’TA SİNEMALARDA

Herkesin sabırsızlık ve merakla beklediği son yıllarda çekilen sinema filmleri arasında rekora koşabilecek kalitede çekilmiş Şuursuz Aşk filmi 20 Aralık’ta sinemalarda gösterime girecek.

MUHTEŞEM PERFORMANSIYLA BAŞROL İSMAİL HACIOĞLU

Başrolde İsmail Hacıoğlu, Ebru Şahin ve Burcu Kara’nın yer aldığı dram içerikli ‘Şuursuz Aşk’ filmi, 1980 ihtilalinde yaşanan haksızlıkları, hukuksuzluğu bariz bir şekilde ortaya koymaktadır. Hakkarihabertv.com

1-322.jpg2-372.jpg3-288.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.