16 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara22°C

TANSU ÇEYİZ'DE SEZON SONU İNDİRİM BAŞLADI!

Tansu Çeyiz'de sezon sonu indirim başladı!

Hakkari Şen otel yanında hizmet veren Tansu Çeyiz’de bütün çeyizlik ürünlerinde sezon sonu indirimi başlatıldı.

04 Ekim 2017 Çarşamba 13:50

Sezon bitişi nedeniyle indirim başlatan Tansu Çeyiz Hırdavat mağazasında “Bitiriyoruz her şey maliyetine ikinci ” indirim kampanyası başlattı.

Tansu Çeyiz Hırdavat mağazasında “Tüm eşarp yazma düğme havlu, damat setleri, horç çekyat örtüsü, yün çeşitleri, düğün için kemer,

Satenler, nevresimler kına gecesi malzemeleri, çeyizlik seti, çeyiz sandıkları, mutfak ve oda takımları, iç giyim, her çeşit kına, saat, toka çeşitleri, oyuncaklar, perdeler, güneşlik ve tüller ucuzları bulabilirsiziniz.

Bitiriyoruz her şey maliyetine satıldığı Tansu Çeyiz’deki indirim kampanyası bugüne kadar birçok çeyizlik ve birçok ihtiyaçlarını gideremeyen aileleri de sevindirdi.

Kaliteli her çeşit ürünün bulunduğu mağazaya uğramadan sakın geçmeyin, çünkü alışverişte en büyük indirimi yapan Tansu Çeyiz Hırdavat Mağazası siz değerli müşterilerini bekliyor.

Ayrıca: Piyasada oldukça pahalı satılan çeyiz sandıklarını en uygun fiyata Tansu Çeyiz mağazasında temin edebilirsiniz. Bir çeyiz sandığı alana yanında birde küçük çeyiz sandığı hediye alabilirsiniz.

Düğün hazırlıklarını yapan gençler az sayıda kalan çeyiz sandıklarını uygun fiyata almak için hemen Tansu Çeyiz mağazasına uğrayın ve sezon indirimi fırsatını kaçırmayın..

Hakkarihabertv.com

tansu-ceyiz-1-002-001.jpgtansu-ceyiz-4-002-001.jpgtansu-ceyiz-m-002-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.