24 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara18°C

TAŞ AİLESİ TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI!

Taş ailesi taziye teşekkür mesajı!

Bir süre önce vefat eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş'ın annesi Hacı Fatma Taş'ın ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

08 Nisan 2019 Pazartesi 10:44

Annemiz Hacı Fatma Taş’ın,hastalığı esnasında ve vefatı sonrasında yakın alakalarını esirgemeyen TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, taziyemize TOBB Camiası adına iştirak eden Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Engin Yeşil’e, bütün TOBB Oda/Borsa Başkanlarına,

Valimiz Sayın İdris Akbıyık başta olmak üzere taziyemize iştirak eden tüm devlet erkanı’na, Meslek Kuruluşları ile STK temsilcilerine, siyasi parti temsilcilerine,

il ve ilçe ile Belde Belediye Başkanlarımıza,il dışından telefonla taziyelerini bildiren acımızı paylaşan herkese, bizleri yalnız bırakmayarak acımıza ortak olan tüm dost ve akrabalarımıza,Hakkari’li hemşehrilerimize, göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Taş ailesi olarak sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız.

HAKKARİ HATSO BAŞKANI

               SERVET TAŞ
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.