29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

TATLICI ŞAFAK ADLI İŞYERİ HİZMETE AÇILDI

Tatlıcı Şafak adlı işyeri hizmete açıldı

Hakkari’de uzun zamandır tatlıcılık işi ile uğraşan sempatik tavırları ile ilde herkes tarafından sevilen ve sayılan esnaflardan Şafak Bozkurt “Şafak Tatlıcı” adli işyerini hizmete açtı.

10 Nisan 2018 Salı 14:53

 İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Ziraat bankası şubesi yanındaki Kanat apartmanda hizmete giren “Tatlıcı Şafak” adlı işyerinin açılışını HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa ve işyeri sahibi Şafak Bozkurt tarafından hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Hakkari’de her geçen gün yeni işyerlerinin açıldığını belirten HATSO Başkanı Servet Taş, bu tür işyerlerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, işyeri sahibine bol kazançlar diledi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


5 kişinin istihdam edildiği Tatlıcı Şefak adlı işyeri sahibi Şefak Tatlı, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, herkesi yeni işyerlerine beklediklerini söyledi.

Açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşlara ise değişik tatlı çeşitleri ikram edildi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.