18 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara20°C

“TEMBİHNAME “ PROGRAMINA BÜYÜK İLGİ

“Tembihname “ programına büyük ilgi

Hakkâri İnsan ve Medeniyet Hareketi’nın katkılarıyla İstanbul’da gelen ekip tarafından Hakkari’de düzenlenen “Tembihname” programı büyük ilgi gördü.

16 Nisan 2018 Pazartesi 18:30

 Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Tembihname” programına katılan Hakkarili öğrenciler, günümüzün alışkanlıklarına dair eleştirel bir bakış açısına sahip oldu.

Program sunucusu Seyfullah Şenel,Twitter, İnstagram ve Facebook gibi sosyal medya mecralarına yönelik hicivlerin yer aldığı gösterilerde, gençlerin de içerisinde bulunduğu telefon bağımlılığı üzerinde durdu.

 “Tembihname” programı sunucusu Şenel, ayrıca güzel bir yaşam için herkesin bu alışkanlardan acilen korunması gerektiğini aksi takdirde sonuçlarının kötü olacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Tembihname programı “Bakıp Çıkamayanlar” adlı tiyatro oyunu ile devam etti. Büyük beğeni kazanan program izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Hakkari Şubesi yetkilileri ise, Gençlerin sosyal medya ve cep telefonu bağımlılığı üzerine gerçekleştirilen “Bi Bakıp Çıkcam” isimli forum tiyatroyu sergileyen Tembihname ekibi gençlerin büyük ilgi ve beğenisiyle karşılaştığını belirterek,  “Tembihname” ekibine teşekkür ettiler.

Program sonunda ise davetlilere Seyfullah Şenel’in “Bakıp Çıkamayanlar, Bir bakıp çıkacam” adlı kitabı hediye edildi.  Haber: Feyzullah Taş

02-076.jpg3-112.jpgimg_5791.jpgimg_5782.jpgimg_5796.jpg01-121.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.