28 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

TERSİNE DÜNYA ADLI TİYATRO OYUNU GÖSTERİME GİRİYOR

Tersine dünya adlı tiyatro oyunu gösterime giriyor

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen muhteşem tiyatro etkinliğine herkes davetlidir.

15 Şubat 2018 Perşembe 13:35

Tiyatro aşka benzer. İnsanı hazin hazin ağlatır. Ama verdiği acının gücünde bir başka tat bulunur. Tiyatro evrene benzer. İnsanı doya doya güldürür.

Ama yansıttığı tuhaflıklar, gülerken ağlamak için istekler doğurur. (Namık Kemal)Kadınlarla erkekler yer değiştirseydi ne olurdu? Tersine Dünya kadın – erkek kimliklerinin tersine döndüğü, kadınların kabadayı olduğu,

erkekler evlenmek üzere evden kaçırıldığı, kadınların eve ekmek getirdiği kısacası tüm rollerin tersine döndüğü eğlenceli bir oyunu anlatıyor. Yani “Kadınlarına bıyıklarını süpürge etmiş erkeklerin hikâyesi anlatılıyor”

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Sanat Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile “ Onuncu köy  tiyatro topluluğu’nun eğitmenleri tarafından uzun süredir yaratıcı drama ve tiyatro eğitimlerinden sonra ilk defa profesyonel anlamda iki perdelik bir oyunla sahne alacak olan  öğrenci kadrosu tarafından hazırlanan tiyatro etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.

Yer:AKM( Atatürk Kültür Merkezi

Saat:19:00

Tarih: 17.02.2019



 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.