27 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

TFF HAKKARİ İL TEMSİLCİSİ AYKUT'TAN VALİ TOPRAK'A PLAKET

TFF Hakkari il temsilcisi Aykut'tan Vali Toprak'a plaket

​Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakkari Futbol İl Temsilcisi Adnan Aykut, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek, görev süresi boyunca Hakkari futboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

15 Kasım 2017 Çarşamba 13:21

(TFF) Hakkari Futbol İl Temsilcisi Adnan Aykut,  Hakkarispor Kulübü 2. Başkanı Necmi Güldal, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Taş Vali Toprak'ı makamında ziyaret ederek görev süresi boyunca Hakkari futboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim ederek bir süre görüştüler.

Vali Toprak,(TFF) Hakkari Futbol İl Temsilcisi Adnan Aykut ve beraberindekilere geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi çok seviyoruz ve desteklerinin süreceğini söyledi.

Aykut ve beraberindekiler ise Vali Toprak'a Hakkari futboluna olan destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, desteklerin devamını talep ettiler. Haber: Feyzullah Taş/iha

adnan-aykut-m.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.