29 Mart 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLUYORUZ!

Tüm islam aleminin Ramazan bayramı kutluyoruz!

Başkan ve iş adamları bir mesaj yayınlayarak tüm islam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

25 Haziran 2017 Pazar 08:38

58955.jpg”Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak.
 
Dostluğu, sevgi ve geleceği, hüznümüzü, acımızı yalnızlığımızı paylaştığımız birlik ve beraberliğimizi kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimizin Ramazan Bayramınızı tebrik eder mutluluklar dilerim”
 
Duranakaya Belediye Başkanı
Fatih Keskin
 

17574.jpgBayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Servet Taş


58946.jpgRamazan ayı inancımızda nefislerin arındırıldığı, kardeşliğin, muhabbetin en yoğun yaşandığı zaman dilimlerinden en önemlisidir.

Yeni büyük Türkiye için Ak Parti olarak başlattığımız kutlu yolculuğun en büyük gücü millet olarak kenetleneceğimiz kardeşliğimiz ve muhabbetimizdir.

Ramazan ayı muhabbetimizin tüm ülkemizde ve İslam dünyasında güzel yarınlarımız için vesile olmasını niyaz ediyorum.

Hasseten Ramazan bayramının tüm Hakkarili kardeşlerim için Saadet ve huzur içinde geçmesini Rabbimden temenni ediyorum” dedi. Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat


 
aytekin-005.jpg”Bayram'lar birlik, hoşgörü ve kardeşliğin egemen olduğu özel günlerimizdir. ülke olarak kardeşlikten, hoşgörüden, birlikten yara aldığımız son süreçte,
 
huzuru kardeşliği ve toplumsal barısı yeniden tesis etmek yine bizim elimizde.Dil, din, ırk, renk, mezhep ve cinsiyet ayırımı yapmaksızın bütün farklılıklarımızla bir arada yaşayabileceğimiz,
evrensel insan hakları ve demokrasinin egemen olduğu ortak bir vatanda yaşamak dileğiyle, mübarek Ramazan Bayram'ınızı tebrik ederim” dedi.

CHP Hakkari İl Başkanı/Aytekin Karahanlı


seven.jpgDua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.

İşadamı Mehmet Seven

 
 

58949.jpg

İşadamı Sabahattin Baş mesajında,”Saygı değerli hemşerilerim Her ne kadar Hakkari’den uzaktaysam her zaman kendimi sizin evinizdeymiş gibi kendimi Hakkari’de sandım çünkü gönlüm sizinle şu anda Türkiye’nin en büyük kuyumcularından biride olsam.

Hiç bir zaman Hakkari’nin hangi aşireti veya kabilesi olursa olsun sizden aldığım sevgi beni bir Hakkari sevdalısı yaptı.

 Ben sizin babalarınızın ağabeylerinizin tek dostu değilim tüm ailenin annelerinizin -ablalarınızın -bir kardeşi gibi büyüdüm değil İstanbul’da dünyanın neresinde olursam olayım gönlüm hep sizinle olacak.

Çünkü siz Hakkari halkı bana sevgi verdiniz bende size saygı duyuyorum her anınız şeker bayramı gibi tatlı geçsin Ramazan Bayramınızı en içten duygularla kutlarım büyüklerin ellerinden büyüklerin gözlerinden öperim selamlar. İşadamı Sabahattin Baş


er-001.jpgBayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. hayırlı bayramlar dilerim

İşadamı Abdurrahman Er

 

ismet-ciftci.jpg Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… hüznümüzü, acımızı,

yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dileriz.

Derav Hazal Madencilik/ İsmet Çiftçi

 

 


selahi.jpgDua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle

Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz dileğiyle Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutlarım.

İşadamı Selahi Taş

 


akboga.jpgKainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun.

 Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı

İsmail Akboğa


 

yuzgec-001.jpg

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Hakkari Veteriner Hekim Kemal Yüzgeç

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.