23 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

TÜRK BAYRAKLI DÜĞÜNE ASKERLERDE KATILDI

Türk bayraklı düğüne askerlerde katıldı

Ak Parti 26.Dönem Hakkari Milletvekili adayı Mehmet Fırat Türk bayrağı ile halayın başını çekti

07 Ağustos 2018 Salı 08:40

Irak’ın sıfır noktasında buluna Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Üzümkıran köyünde dünya evine giren Seyran Onat ve Sefer Fırat çiftinin düğün törenine katılan askerler halkla kol kola girerek halay çektiler.  

Üzümkıran köyünde Seyran Onat ve Sefer Fırat çifti için iki gün iki gece süren görmekli bir düğün töreni yapıldı. Ak Parti 26. Dönem Hakkari Milletvekili adayı Mehmet Fırat, eline aldığı Türk bayrağı ile halayın başına geçip tüm Terör örgütlerine en güzel cevabı verdi.

Sınır’da görev yapan askerlerde halaya eşlik ederek yöre halkı ile omuz omuza halay çektiler.

Komutanlarında aralarında bulunduğu davetliler, gelin ve damadı tebrik ederek mutluluklar dilediler.



Ak Parti 26.Dönem Milletvekili adayı Mehmet Fırat, ülkemizin bekası, huzuru ve güvenliğinin sağlanması için sınırda canla başla görev yapıp Teröristlere göz açtırmayan Kahraman Mehmetçiğin her zaman halkla beraber oluşunun son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Daha önce bölgede görev yapan hain fetöcü generallerin halka her türlü işkence eziyet çektikleri halkı devletten soğuttukları ve halkı bilerek adeta örgütün kucağına ittiği dönemleri artık geride bıraktık.

Fırat,”Üzümkıran köyü Kuzey Irak sınırının sıfır noktasında bulunuyor.1984 ten bu yana özellikle terörle mücadele noktasında her zaman Devletimizin yanında çok sağlam bir şekilde yerini muhafaza etmiş ve çok büyük kahramanlıklara imza atmış bir köyümüzdür.

Onlarca şehidimizin ve gazimizin bulunduğu bir köydür bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi hatırla yad ediyoruz gazilerimize de afiyetler diliyoruz özellikle şunu da vurgulamak istiyorum.

Son zamanlarda ABD’nin iki kahraman Bakanımıza yönelik aldığı yaptırım kararını şiddetle kınıyoruz lanetliyoruz tabi ABD şunu çok iyi bilmelidir ki hiç bir göç hiç bir Kuvvet bizleri yıldırmayacaktır.

Devletimize ve kahraman Devlet Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana olan güvenimiz tamdır sonuna kadar emirlerinde olacağımızı tüm dünya ya haykırmak istiyoruz.

Dış güçlerin Devletimizin büyümemesi noktasında elinden geldiği her türlü oyunları oynaması ve biz bölge halkını devletimize karşı her türlü tahrik etmeleri noktasındaki çaba ve gayretleri her zaman olduğu gibi bundan sonrada boşa çıkacaktır.

Aziz Milletimiz hiç bir zaman hiç bir güce boyun eğmemiştir eğmeyecektir de sınırımızın sıfır noktasından ABD Ve Maşası konumundaki Terör örgütü PKK ya seslenmek istiyorum.

Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bizleri bölemeyecekler bizleri parçalayamayacaklar bizlere diz çöktüremeyecekler göklerden Şanlı bayrağımızı indiremeyecekler ezanlarımızı susturamayacaklar.

Tüm dünya halkları şunu iyi bilmelidir biz Kürtler olarak her zaman devletimizin yanında yer almışız bundan sonrada her zaman devletimizin emrinde olacağız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için bölgede ve dünyada çok büyük kahramanlıklar ve destansı mücadeleler veren kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanında olup ve her konuda beraber hareket ediyoruz.

Tabi kahraman Mehmetçiğimizle gerek Taziyelerimizde olsun gerek düğünlerimiz olsun gerekse değişik vesilelerle düzenlenen etkinliklerde olsun her zaman iç içeyiz ve aramızda çok güçlü Bağlar bulunmaktadır.

Her zaman olduğu gibi bu mutlu günümüzde de evlenen kardeşlerimizin düğün törenine katılarak bizleri onura edip bizlerle kol kola girerek halay çektikleri için son derece mutluyuz huzurluyuz onlara şükran ve minnet borçluyuz Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi. Haber: Feyzullah Taş

semdinli-uzumkiran-koyu-turk-bayrakli-dugun-1.jpgsemdinli-uzumkiran-koyu-turk-bayrakli-dugun-1.jpgsemdinli-uzumkiran-koyu-turk-bayrakli-dugun-2.jpg
  

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.