18 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

TÜRKİYE DİYANET VAKFI’NA BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR

Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlar devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının yürüttüğü vekâletle kurban kesim kampanyası kapsamında Hakkari İl Müftülüğü 'Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş' sloganıyla bağış almaya devam ediyor.

16 Ağustos 2018 Perşembe 14:46

Diyanet İşleri Başkanlığının vekâletle kurban kesimini daha geniş alana ulaştırabilmek, tanıtmak adına Hakkari İl Müftü Vekili Yılmaz Önal, Vakıf Şube personeli Şuayyib Taşçı ile birlikte kamu kurum amirleri ile çalışanları ve vatandaşları ziyaret ederek kampanyayla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Bu kapsamda, Hakkâri Baro Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve Hakkâri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bilal Gür, Kurban Vekâletlerini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.
 
Vekâletlerini TDV’ye veren Avukat Zeydin Kaya ile Bilal Gür, “vekâletle kurban kesim programı kampanyasından çok etkilendiklerini ve bu çalışmalarından dolayı Diyanet İşleri Başkanlığına teşekkür ettiklerini ”dile getirdiler.

Yapılan bu bağışların ardından Müftü Vekili Yılmaz Önal, Türkiye Diyanet Vakfı adına bağışta bulunan Hakkâri Baro Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve Hakkâri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bilal Gür 'e teşekkür ederek bağış makbuzunu kendilerine takdim etti. Hakkarihabertv.com

hakkari-muftuluk-001.jpghakkari-muftuluk-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.