28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYON HEYETİ HAKKARİ’DE

Türkiye muhtarlar konfederasyon heyeti Hakkari’de

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Genel Başkanı Bekir Aktürk ve beraberindeki heyet Hakkari’de ziyaretlerde bulundu.

28 Ekim 2020 Çarşamba 13:43

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Genel Başkanı Bekir Aktürk, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim kurulu üyesi Mustafa Öztürk, Akdeniz Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Gülcü, Doğu Anadolu Federasyon Başkan yardımcısı Turan Süme, Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Teşkilat Başkanı Azathan Demir’den oluşan 15 kişilik heyet Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler.

Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Cevdet Miroğlu ile birlikte Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret eden konfederasyon heyeti burada bir süre Vali Akbıyık ile görüştüler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık,  konfederasyon başkanlarına radyo hediye ederek,  huzur ve güvenin hakim olduğu Hakkari’de hayat var gelin bu hayatı yaşayın dedi.

Heyet Vali Akbıyık ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra buradan ayrıldı. Valilik önünde gelişleriyle ilgili İHA Muhabirine açıklamada bulunan Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Genel Başkanı Bekir Aktürk, Hakkari’ye ilk defa geldiğini ifade ederek Türkiye Muhtarlar Konfederasyon Genel Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Hakkari’ye geldik dedi.

Aktürk,”Hakkari’deki muhtar arkadaşlarımız burada neler yaşadığını neler yaptığını öğrenmek için fikir birlikteliği yapmak için fikir alışverişinde bulunmak için Hakkari’ye geldik. Hakkari’ye gelince beklemediğim bir şeyi gördüm. Hakkari’de hayat var.

Hakkari’yi görmek için Hakkari’yi görmek ve yaşamak lazım. Sonunda hep birlikte Hakkari’de hayat olduğu kararı verilecektir.

İnsanların sıcak ve samimi tavırlar, davranışlarını iştenlik misafirperverliklerini göreceksiniz.  Onun için diyorum herkes Hakkari’ye gelip burayı görmeli” şeklinde konuştu.

Ak Parti Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci’yi ofisinde ziyaret eden konfederasyon heyeti ve beraberindeki köy ve mahalle muhtarları bir süre başkan ile baş başa görüştüler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirci, Hakkari ve beldelerinin huzur ve güveni içinde olduğunu söyledi.

Beldenin geçim kaynağı ve nüfus oranın ile ilgilide bilgi veren Başkan Demirci, yaz aylarında belde nüfusunun 10 bini geçtiğini ifade ederek, misafirlerine caddeye kadar eşlik etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyon İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Hakkari Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanlığı ziyaretinin ardından Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO)’ da muhtarlarla bir araya geldikten sonra Hakkari’den ayrıldı. Haber: Feyzullah Taş01-397.jpg02-335.jpg03-264.jpg04-139.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.