28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

TÜRKİYE ÜROLOJİ UZMANLARI VAKFI DOLANDIRIYOR

Türkiye Üroloji Uzmanları Vakfı dolandırıyor

Türkiye Üroloji Uzmanları Vakfı adı altında yayın yapan internet sitesi üzerinde birçok kişinin dolandırıldığı iddia edildi.

07 Mart 2019 Perşembe 17:30

Hakkarihabertv.com haber sitesine gelen yoğun şikayetler üzerine bu haber hazırlanma gereği duyduk.

Son günlerde Hakkari ve ilçelerinde bir çok kişinin “Türkiye Üroloji Uzmanları Vakfı Sağlık Taraması Erkek Sorunları Bilimsel Testi”adı altında google aramasında birinci sayfada çıkan bu sitenin mağduru olduğu belirtildi.

 Hakkarihabertv.com’a gelen şikayetlerde,” İnternet üzerinden “Türkiye Üroloji Uzmanları Vakfı Sağlık Taraması Erkek Sorunları Bilimsel Testi” form karşınıza çıkıyor. Formu doldurup gönderdiğinizde isminin Eylem Avcı olduğunu iddia edilen sözde uzman bir doktor ((0543 305 4759) nolu telefonda hastalığınızı soruyor. Hastalığı tedavi etmek için bir merhem göndereceğini söylüyor kullanın ve bana dua edin diyor.

İlaçlar devlet onaylıdır ilaç deposundan direk size göndereceğim diyor. Daha sonrada bir ilaç önererek ecza deposuna yönlendirerek kargo ile size ilaç gönderiyorlar, ama gelen ne olduğu belli olmayan küçük bir kavanoz içinde macun çeşidi ne olduğu belli olmayan bir şey gönderiyorlar.

Gönderdikleri sözde sağlık ürünün üzerinde ise hiçbir ibare bulunmuyor. Birçok kişi bu ürüne 143 TL ödemiş ve dolandırılmış durumda.

Burada Sağlık Bakanlığına seslenerek halkı dolandıran ve sağlığı ile oynayan bu dolandırıcıların acilen tespit edilmesi ve google motorunda birinci sayfada çıkan “Türkiye Üroloji Uzmanları Vakfı Sağlık Taraması Erkek Sorunları Bilimsel Testi” nın acilen erişime kapatması talebinde bulunuyoruz. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.