25 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SAHNESİNE DAVET…

Türkiye’nin en büyük sahnesine davet…

Hakkâri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Reng-i Hakkâri sanat ve kültür topluluğu ilimiz Hakkâri’de sahne alıyor.

27 Şubat 2020 Perşembe 16:54

Türkiye’nin en büyük sanat topluluğundan biri olan, Reng-i Hakkâri en büyük sahne gösterilerisini Hakkari’li vatandaşlar ve sanatseverlerle buluşturuyor.

Ankara, Adana, Konya, Batman, Van illerinden sonra kendi evinde sahne alacak olan, Reng-i Hakkâri sanat topluluğu bizleri tekrar sanatla buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

Yaptığı gösterilerle herkesimin büyük beğenisini ve takdirini kazanan Reng-i Hakkâri bir kez daha bizlere yaşatacağı bu güzel gösteriye tanıklık etmek için hepimiz o gece orada olmalıyız.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


İlimizin tanıtımına büyük katkı sunan, bünyesinde yüzlerce sanatçı barındıran Reng-i Hakkâri Sanat ve Kültür Topluluğunun gösterimi 28.02.2020 Cuma saat 19.00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapalı spor salonunda yapılacaktır.

Bu büyük gösteriye tüm halkımız davetlidir.
Tarih:28.02.2020 Cuma
Saat:19.00
Yer: Hakkâri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
Kapalı Spor Salonu

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.