23 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

VALİ AKBIYIK, 2700 RAKIMLI ÜS BÖLGEDE

Vali Akbıyık, 2700 rakımlı üs bölgede

Hakkâri Vali İdris Akbıyık, Yüksekova İlçesinde bulunan 2700 rakımlı Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Üs Bölgesini ziyaret ederek burada görev yapan asker ve özel harekâtçı polislerimizle iftarda bir araya geldi.

26 Mayıs 2019 Pazar 15:56

Vali İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yavuz Öztürk ve Polis Özel Harekât Şube Müdürü Şaban Bayer ile birlikte 31 Temmuz 2018 tarihinde astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden otomobiliyle evine dönerken,

PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu Nurcan Karakaya ile 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'nın şehit olduğu bölgede görev yapan kahraman güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.



Beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte üs bölgesindeki güvenlik güçlerimizle iftar yaparak bir süre sohbet eden Vali Akbıyık, daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i telefonla arayarak Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Üs Bölgesi’ndeki güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek onlarla iftarda bir araya geldiklerini  ifade ederek güvenlik güçlerimizin selam ve saygılarını kendilerine iletti.

vali-us-bolge-2.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin' de, bölücü terör örgütüne karşı mücadelede büyük başarılara imza atan kahraman asker ve özel harekâtçı polislerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

vali-us-bolge-1.jpg

Daha sonra burada bir açıklama yapan Valimiz Sayın İdris Akbışık," Bugün Şehit Bebek Bedirhan Mustafa Karakaya Üs Bölgesindeki jandarma ve özel hareketçi polislerimizle bir araya gelerek iftar yaptıklarını söyledi.

Buradaki güvenlik güçlerimizin çok yüksek moral ve motivasyonla görev yaptıklarını belirten Vali Akbıyık, Yüksekova, Hakkâri ve ülkemizin emin ellerde olduğunu ifade etti. 

vali-us-bolge-3.jpg

Ardından Vali Akbıyık, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Yüksekova İlçesindeki Efeler Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığında görevli askerlerimizi ziyaret etti. Efeler taburunda bir araya geldiği kahraman güvenlik güçlerimizle bir süre sohbet eden Valimiz Sayın İdris Akbıyık, daha sonra ilçeden ayrıldı. Kaynak: Hakkarihabertv.com

vali-us-bolge-4.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.