26 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara26°C

VALİ AKBIYIK. DURMAK YOK YOLA DEVAM...

Vali Akbıyık. durmak yok yola devam...

Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun ihtiyaç sahibi olanlara her türlü desteği vermeye devam ettiğini söyledi.

06 Mayıs 2020 Çarşamba 08:00

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor.

Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu, Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce isimlerini tespit edilen ailelere yardımlarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Karantinada bulunan aileleri her türlü ihtiyaçlarını karşılayan “Vefa Sosyal Destek Grubu",  ailelerin talepleri evlerine teslim ediyor.

Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, valilik bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’nun ihtiyaç sahibi olanlara her türlü desteği vermeye devam ettiğini belirtti.

Vali Akbıyık ayrıca Koronavirüs ile alakalı alınan tedbirlere vatandaşlarında kurum ve kuruluşlarında en üst düzeyde riayet ettiğini söyledi. Haber: Feyzullah Taş

01-331.jpg02-269.jpg03-209.jpg04-111.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.